Print

View from underneath the fabric canopy looking up 

The Wigley Reserve playground structure features an architectural shade canopy, designed to become a functional feature of the play space. The structure is a unique cable net canopy that utilises Gale Pacific Commercial Heavy 430 mesh. The concept behind the design was to provide adequate shade to the children below whilst simultaneously adding to the fun, adventurous spirit of the facility.

The overall design of the park builds upon the existing play space and fitness hub, created to be accessible by all. A fresh and vibrant recreational area integrated within the reserve, drawing on inspiration from the sand dunes that once inhabited the region.

Location: 621 Anzac Highway, Glenelg North, SA

Contact Details

Beth Karikari

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.fabritecture.com

07 5587 7000 / 0431 341 020

For a more complete description, click HERE